Reserveren +31 6 114 559 41

Rondvaarten

Een heerlijk dagje uit op het water
Wij bieden een uitgebreide keuze aan rondvaarten en boottochten. Deze rondvaarten en boottochten zijn zowel individueel als voor groepen te boeken. De rondvaart / boottocht gaat door bij minimaal 20 personen.

Onze rondvaarten

Tijdens ons rondje Zaanse Schans maakt u kennis met het 18e en 19e eeuwse woon-werkgebied van de Zaanse Schans. Beleef de oude ambachten en bewonder de molens vanaf het water. Of winkelen in het gezellige Alkmaar en een bezoek aan de traditionele Kaasmarkt met kaasdragers in historische gildekostuum tijdens ons rondje Kaasmarkt Alkmaar. Houd u meer van rust en natuur? Dan kan u tijdens ons rondje Waterland volop genieten van pittoreske dorpen, kleine slootjes en dijken die zich kronkelend een weg banen door eeuwenoud polderlandschap.

Lijkt borrelen en varen tegelijk u ideaal? Boek dan onze borrelvaart! Tijdens deze vaartocht van 3,5 uur varen we in het avondgloren richting IJmuiden of Amsterdam en serveren we een heerlijke bittergarnituur. Een perfecte afsluiting van uw bedrijfsuitje of juist een gezellig begin van uw verjaardagsfeestje.

U kunt uw rondvaart of boottocht uiteraard ook combineren met een koffietafel, broodmaaltijd of lunchbuffet. Of een arrangement dat is afgestemd op uw persoonlijke wensen. U kunt dit bespreken met uw gastvrouw.

Reserveer nu uw favoriete rondvaart of neem contact met ons op voor meer informatie.

Copyright © Zaanprinses B.V. - Created by First Impression Design