Reserveren +31 6 114 559 41

Feesten en partijen

Een spetterend feest op het water
Bent u op zoek naar een bijzondere feestlocatie voor uw bruiloft, jubileum, reünie of verjaardag? Met een varend schip als bijzondere feestlocatie wordt uw feest een onvergetelijke gebeurtenis! Uw gasten kunnen zowel binnen als buiten genieten van het feestelijke programma en de vaarroute met alle bezienswaardigheden op en langs het water. Waarom zou u nog kiezen voor een feestzaal op een vaste locatie?

Maatwerk

Omdat ieder feest maatwerk is, horen we graag van u hoe uw perfecte party eruit ziet. Een bijzonder lunch- of diner arrangement, een vaartocht naar een bijzondere locatie of een uitstapje? Wij maken er een onvergetelijke dag van.

Catering

De sfeervolle bar aan boord van de Zaanprinses biedt u volop keuze aan warme en koude dranken. Desgewenst kunt u samen met uw gasten genieten van uitgebreide koude- en/of warme buffetten, smaakvolle koffietafels, overheerlijk gebak, gezellige lunches, hartige snacks en gevarieerde borrelhapjes.

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak. Wij geven u graag een rondleiding op de Zaanprinses en bespreken dan de mogelijkheden met u. Uiteraard geven wij u op voorhand een duidelijk overzicht van de kosten.

Copyright © Zaanprinses B.V. - Created by First Impression Design